Kradol v šatni folklóristov. Dvaja chlapci ukradli lopty a kopačky. Z kávomatu zmizli peniaze

30.06.2010 Celý región

Kradol v šatni folklóristov: Z prečinu krádeže obvinili včera kežmarskí policajti 41 ročného muža z Kežmarku.
V pondelok (28.6.2010) v čase okolo 21:15 h na Baštovej ulici v Kežmarku vošiel cez neuzamknuté vchodové dvere do priestorov šatní folklórneho súboru MAGURA. Odtiaľ ukradol koženú dámsku tašku, v ktorej bol fotoaparát, mobilný telefón, hygienické potreby, plážové topánky a peniaze. Zlodej bol na mieste zadržaný a následne predvedený na políciu.

Dvaja chlapci ukradli lopty a kopačky:
Včera ráno oznámil na polícií vo Vranove starosta obce Bánske, okr. Vranov n/T vlámanie do unimobuniek na ihrisku v obci Bánske.
Ku krádeži došlo počas uplynulého víkendu, pričom z unimobuniek zmizli futbalové lopty a kopačky. Ešte v ten deň sa policajtom podarilo zlodejov vypátrať, zadržať a aj obviniť. Z prečinu krádeže sú tak obvinení dvaja chlapci z obce Banské vo veku 14 a 15 rokov. Oboch stíha polícia na slobode.

Z kávomatu zmizli peniaze:
Policajti zo Sniny vyšetrujú krádež vlámaním do automatu na kávu.
Ten sa nachádza vo vstupnej hale nemocnice v Snine. Zatiaľ neznámy páchateľ v dobe od 24.6.2010 do 29.6.2010 na ňom odstránil plastový držiak na poháre a kryt v oblasti, kde sa vydávajú nápoje. Následne uvoľnil zásobník na mince, vypáčil ho a ukradol z neho 80. - €. Poškodením kávomatu zároveň spôsobil ďalšiu škodu vo výške 200. - €. Polícia vyšetruje tento prípad ako prečin krádeže.

Krádež auta
V nočnej dobe od 22.45 hod. dňa 29.6.2010 do 06.15 hod. dňa 30.6.2010 došlo v Giraltovciach okr. Svidník ku krádeži osobného motorového vozidla zn. Fiat Seicento, červenej farby, TEČ:SK-486AG.
 

Vyberte región